Ems blogg

Ems blogg

Löst tyckande väl underbyggt av fakta.

Someone must be interested in how I feel, just because I'm here, just because I'm real. (Ani Difranco)

Väderleksrapport från Stockholms län

MiljöPosted by Em 2008-11-24 17:04

Snön vräker ner, tidelibom

Allt mer och mer, tidelibom

Allt mer och mer, tidelibom

Det snöar

(Nalle Puh)

Lyckades missa den närmaste bussen idag och blev tvungen att pulsa till Sundbybergs Torg för att ta en annan buss. På 10 minuters promenad förvandlades jag till en snödrottning. Av den svarta jackan syntes inte ett spår under allt det vita. Jag skulle åka till Norrtälje, men när jag hade stått och stampat i snön vid Danderyds sjukhus i 20 minuter fick jag veta att alla bussar dit var inställda. Jag ringde Maria och fick veta att det var ca 1 meter snö i Norrtälje (i Sumpan var det då ca 1 dm) och att vägarna var totalt oframkomliga. Av hennes elever hade bara hälften lyckats ta sej till lektionen idag på morgonen.

Nu har snönivån stigit till ca 2 dm här i Sumpan och det snöar återigen ymnigt. Jag känner mej inte helt sugen på att ge mej ut för att hämta en film hos Linnéa, även om det vore väldigt bra att hinna se den till imorgon...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Em 2008-11-24 21:55

Jag kände mej inte så pampig som snödrottning, ärligt talat. Mer som den där regnguden i I stort sett menlös (sista boken i Liftarens guide till galaxen-serien), som inte vet att han är en regngud och bara blir irriterad/förbannad/frustrerad för att regnmolnen hänger efter honom hela tiden.

Posted by cirla 2008-11-24 20:53

1 meter! ojoj, tycker nästan synd om dem. men så härligt ändå, vill se dej som snödrottning <3