Ems blogg

Ems blogg

Löst tyckande väl underbyggt av fakta.

Someone must be interested in how I feel, just because I'm here, just because I'm real. (Ani Difranco)

Jag tror jag blir galen

Mitt hemPosted by Em 2008-09-16 19:47
Grannen ovanpå förstör min tillvaro. Hög musik hela tiden. Och när den någon gång är av väsnas de på andra sätt. Och det är inte precis nån musik jag gillar de spelar. Även om det hade varit musik jag gillade hade det varit tokjobbigt att höra den filtrerad genom taket dagarna i ända. Det låter som om jag bor under en klubb, men det är en vanlig musikhögskolestudent. En musikhögskolestudent med dålig musiksmak. Varför finns det så många såna? Det positiva är att det gör mej glad att jag valde att inte bo på Ankars (studentgettot) när jag bodde här. Det andra positiva är att jag ska åka hem i övermorgon. Undrar hur Anna ska stå ut under de här grannarna i fortsättningen... Tur att hon inte är hemma så mycket. Jag blir så trött i huvudet...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Em 2008-09-21 21:24

Hej Josefin! Välkommen till min blogg! Jag vet faktiskt inte vem som har sagt det där från början. Jag läste citatet i ett kedjemejl och det stod ingen upphovsperson. Citatet högst upp till höger "In my body I hold the secret recipe of precisely what life is for" kommer från en låt av Ani di Franco.

Posted by Josefin 2008-09-19 17:47

Hejsan! Jag gillar verkligen citatet överst i din blogg: "Life may not be the party we hoped for but while we're here we should dance." Vem har skrivit det?

Jobbig granne.
Ta hand om Dig!

www.vardagsljus.blogspot.com