Ems blogg

Ems blogg

Löst tyckande väl underbyggt av fakta.

Someone must be interested in how I feel, just because I'm here, just because I'm real. (Ani Difranco)

Audition igår

Min dansPosted by Em 2008-05-18 08:05
Igår var audition till P.A.R.T.S. Den började med en teknikklass på 2,5 timmar. Det var releaseteknik, vilket jag inte gjort särskilt mycket så det var ganska svårt. Som tur är kör dom flesta det på proffsklasserna, så jag hade ändå gjort det lite grann. Tyckte dock inte det var så där jätteroligt. Jag vet inte varför alla verkar vara så himla frälsta på release. Jag antar att det ligger i tiden helt enkelt.

Efter den mastodontklassen hade vi 15 min paus innan vi skulle ha improvisationsklass. Den gick ut på att vi improviserade i par i 2 min. Dock ett par i taget, så det tog typ 1,5 timmar. Sen hade vi 40 min paus, efter vilken vi skulle presentera ett 2 min solo. Jag hade inte förberett nåt, men jag körde en gammal grej och sjöng lite till. Haha, det var roligt. :D Det är så många som anstränger sej så mycket för att verka så intressanta som möjligt. Ofta blir det bara komiskt, eftersom man ser att dom tar i så dom nästan spricker. En del använder hela solot till att visa hur viga dom är, vilket har ungefär samma effekt. Därför var det kul att bara göra nån liten fånig grej. Den var dessutom inte sämre än vad dom flesta andra gjorde.

Jag var över huvud taget förvånad över att folk inte var bättre än vad dom var. Dom flesta låg på samma nivå som jag, om jag får säga det själv. Jag tyckte det var typ fem personer som stod ut lite och som egentligen förtjänade att gå vidare. Det var dock bara tre som gjorde det. Jag var, som ni förstår, inte en av dem.

Största behållningen av dagen var egentligen insikten om hur osugen jag var på det här. Jag vill faktiskt inte gå den där utbildningen. Jag vill faktiskt inte gå i skolan mer alls just nu. Och jag vill inte träna releaseteknik. Som jag skrev ovan ska man ju tycka att det är den grymmaste tekniken, men jag tycker inte det. Jag vill träna Limón eller den namnlösa tekniken vi tränade på Palucca (kommer från Rui Horta). Det var faktiskt den bästa tekniken jag tränat.

  • Comments(2)//emsblogg.qaw.se/#post363