Ems blogg

Ems blogg

Löst tyckande väl underbyggt av fakta.

Someone must be interested in how I feel, just because I'm here, just because I'm real. (Ani Difranco)

120-årskalas

Musik & ljudkonstPosted by Emelie 2007-07-08 20:10
Weehoo! Så otroligt roligt. Alla fester är faktiskt inte tråkiga, även jag måste erkänna det. :) Får väl även sägas att Lena gick hem efter mindre än en timme, för att hon inte stod ut. Det var så hon sa. Alldeles för konstig stämning, tyckte hon. ”Alla bara sitter och tittar förskräckt omkring sej.” Jaja. Dom lyssnar ju på musiken. Och så bara det att strax efter att hon hade gått började folk (läs jag och Steffen, även om vi snart fick sällskap av flera) att dansa – och fortsatte sen med det tills vi i princip trillade ihop.

Men det började ju inte med det, förstås. Först var det mat och prat i ”trädgården” till Altes Wettbüro. Satt med Kotten, Paola, Steffen som hade kommit ända från Würzburg (hurra!) och Karsten Pflum som egentligen heter Jacob. Skrattade mer än på länge. Var många andra kändisar där oxå och en del okända. Det var trivsamt, eftersom andelen festdeltagare jag känner är helt avgörande för hur trevlig festen blir. God mat var det oxå, i alla fall det jag och Kotten hade bidragit med. ;)

Så småningom gick vi in på klubben. Lyssnade på Trickform, började röra lite på oss till Anaxy + Mr Incognito och skuttade runt som vildar till Karsten Pflum. Så underbart att få dansa så där och särskilt när människor som Steffen och Paola dansar bredvid. Och andra med förstås. Kotten hade vår nya kamera framför ansiktet hela kvällen, så det kommer nog upp lite bilder så småningom.

Efter kanske fem timmars dansande med svetten stänkande omkring oss åkte vi hem. Sov ca 4 timmar innan jag gick och köpte frallor (har man en gäst måste man ju ha frukost). Var ganska trött när jag och Svea jobbade vidare med filmen idag, men det går ändå framåt. Nu är jag helt slut både i kroppen och huvudet, men väldigt glad... :)

  • Comments(3)//emsblogg.qaw.se/#post155